Medlemsforslag og nyhedsarkiv

Arkiv af medlemsforslag fra Lokallisten Ny Egedal.
Husk at følg os på Facebook.

Medlemsforslag til Byråd

Arkiv af Nyheder fra Lokallisten Ny Egedal

Belysning af økonomi for skoler

Medlemsforslag fra Lokallisten Ny Egedal og SF om undersøgelse af økonomien forbundet med en langsigtet helhedsplan for Ølstykke og Smørum. Klik på "læs mere" for link til PDF/Medlemsforslaget.

Læs mere
Pressemeddelse Bestyrelse

Læs dagens pressemeddelse om Lokallistens Bestyrelse. https://sn.dk/Egedal/Lokallistens-bestyrelse-er-klar-til-kommunalvalget/artikel/1434533

Læs mere
Kom med!

Gå til menupunkt "Kom med" her på hjemmesiden hvis du vil have indflydelse på hvordan Lokallisten Ny Egedal udvikler og former fremtidens kommune. Du kan blive medlem, støtte eller deltage i dialogen. Kontakt os endelig.

Læs mere
Stenløse Å - hvad nu.

TAK til alle borgere, der har brugt tid at udarbejde høringsforslag til VVM rapporten om fremtiden for Stenløse Å. Se videoen og hør mere om vores fortsatte arbejde med at sikre en klimarigtig løsning. 

Læs mere
Udspil Toftehøjgrunden

I et fælles udspil med SF er Lokallisten gået i dialog om Toftehøjgrunden. Se vores video nedenfor og læs artikel på SN Søndag. Her på siden deles vores udspil i fuld længde. 

Læs mere
Toftehøjskolen og Hallen

Se disse videoer fra Lokallisten Ny Egedal. Vi præsenterer vores tanker og ambitioner for Toftehøjskolens skønne arealer og videre udvikling.

Læs mere
Stenløse Å

Sagen om Stenløse Å er kompliceret og udgør en væsentlig del af debatten angående klimatilpasning i Egedal Kommune. Lokallisten Ny Egedal tager ansvar for at skabe synlighed og indsigt i mulighederne for effektive løsninger.

Læs mere